sobota 7. září 2019

Villa Falcora





It contains all additions, collections and game packages
Size 40 x 30
The villa is built in memory of my friend Falcora
 
Download 

4 komentáře:

  1. Ahoj Visty,
    rád vidím, že ze svého umění jsi nic nezapomněla. Zavítal jsem sem po tom, co jsem zhlédl Tvá poslední videa na YT. Sdílím smutek i vzpomínky na Peťu, i když jsem ji neznal tak dobře jako Ty. Je to od Tebe krásné gesto. Na světě je málo upřímných a dobrých lidí. Jsem moc rád, že jsem Peťu i Tebe mohl poznat.

    Štěpán F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Štěpánku. Moc jsi mě potěšil svou návštěvou a hezkým komentářem. Od komunity jsem se úplně distancovala. Na tebe a několik dalších lidí jsem nezapomněla. Společně s tebou i jinými jsme tu komunitu vytvářeli. I když je to tak, jak jsem uvedla ve videu na YT. Petra byla jedna z těch, co budu mít v hlavě na vždy a moc mě mrzí, že tu s námi není. Život je někdy pěkně tvrdý a nespravedlivý. To co se ji stalo, mě donutilo postavit aspoň tuto vilku. Myslím, že se vcelku povedla. Aspoň pro vzpomínku na ní v podobě vily. Snad by se ji líbila. Možná kouká z obláčku a směje se. Doufám, že se máš dobře. Určitě si zasloužíš se mít fajn. Přeji krásný den 😊

      Vymazat
  2. Ahoj Vlasti,
    nádherná stavba, ale to je u tebe na denním pořádku. Vše precizně propracované.
    Viděla jsem tvá videa na YT a neskutečně mě tato zpráva zasáhla. :( Peťku jsem měla moc ráda, i když jsem ji neznala osobně a ne tak dobře, jako ty, byla to moc hodná osůbka se srdcem na správném místě. Vždy dokázala člověka povzbudit. Jak už zmínil Štěpán, je to od tebe moc krásné gesto na rozloučení, jistě by na Tebe byla moc pyšná.
    Měj se moc hezky a doufám, že se od tebe ještě nějaké tvorby dočkáme, protože by byla hrozná škoda přijít o takovou perfektní tvůrkyni, jako jsi Ty.
    Zdraví Jannis. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Janičko, jsem velmi ráda, že jsi zavítala na můj blog. Tvoje komentáře hřejí na srdíčku. Pro Peťku to je opravdu jen malá pozornost v podobě vilky a použitých barev, které měla moc ráda. ♥

      Vymazat